Sale
1.040,00 DKK 519,20 DKK
ex moms: 519,20 DKK
659
Varenr: -

Lige nu - Gratis Fragt: 0,00 DKK
Bestil inden %s timer %s min %s sek, så sender vi i dag!

Flytteseler letter dit arbejde – og afhjælper skader ved tunge løft

Med flytteseler udnytter du hele din krops styrke, når du skal foretage tunge løft. Selerne fordeler nemlig vægten, så dine stærkeste muskler bærer mest.

 

Find flytteseler, der passer til din opgave

Flytning af tunge ting kan være hårdt i sig selv. Hvis du samtidig skal bære tingene op eller ned ad trapper eller trin, er belastningen endnu større. I sådanne situationer er flytteseler et must.
Her på siden tilbyder vi flytteseler, som gør flytning af møbler og andre store eller tunge genstande meget lettere.
Med flytteseler monteret på skuldrene flytter I nemt tunge genstande, såsom kommoder, reoler, senge, borde og skabe. Ved flytning af f.eks. et opretstående klaver er det optimalt at bruge flytteseler.


Specifikationer (komplet sæt med flytteseler, strop og alt tilbehør):

Et sæt flytteseler indeholder to seler samt stroppen mellem de to seler. Selerne er 3,5 meter lange Alt tilbehør er inklusive, så du skal ikke tænke på køb af ekstra udstyr. Selerne er klar til brug.
Flytteselerne passer til alle uanset højde og drøjde. Hvis man ikke er så høj, sidder låsen blot en anelse lavere. Dette er uden betydning for både løft og sikkerhed.
Ved hjælp af flytteseler vil du kunne løfte op til 400 kg, hvilket er langt mere end to stærke mænd ellers ville kunne.
                                     
 

Sådan monterer du flytteselerne

Flytteselerne er nemme at montere og hurtige at tage af igen. Du kan således nemt skifte imellem flytteopgaver med og uden flytteseler.
Selen tages på over hovedet, hvorefter den sidder som vist på billedet. Der er ingen dele, der skal samles eller justeres, inden du tager selen på. Flytteselen passer til alle størrelser – og til både mænd og kvinder.                                                                        
Når begge personer har taget selerne over hovedet, føres stroppen mellem de to gennem den selvstrammende lås på forsiden. Længden justeres nemt ved at trække i stroppen
Billedet herunder viser, hvordan du skal føre stroppen gennem spændet foran dig:

1. Før stroppen gennem spændet fra bagsiden og over barren i midten.
2. Før stroppen rundt om barren og tilbage gennem samme hul i spændet.


Dine flytteseler låser sig selv

Jo kortere stroppen er, desto højere i luften vil løftet foregå. På grund af det smarte, patenterede design, låser spændet selv selen fast, når der kommer vægt på flytteselerne.
Ligeledes frigøres selen selv, så den nemt kan justeres, når I er færdige med et løft og skal gøre klar til et nyt.
Når flytteselerne er rigtigt monteret, er I klar til at bruge dem.

 
Sådan løfter I med flytteseler:
  1. Buk ned i knæene, så selen kan nå ind under den genstand, der skal løftes.
  2. Vip genstanden, og før stroppen ind under den.
  3. Rejs jer herefter op, og gå nemt til den ønskede placering.
  4. Buk ned i knæene igen, og sæt genstanden på jorden. Vip genstanden, og træk selen ud igen.
  5. Rejs jer, og træk selen ud gennem låsen, hvis der ikke er mere, der skal flyttes. (Det er nemt, da låsen kun er lukket, når der er vægt på selen.
 
Når I bruger produktet som beskrevet ovenfor (det føles naturligt og
intuitivt at bruge det sådan), kan I løfte meget tungere ting end normalt. Det skyldes, at I primært bruger musklerne i benene til at løfte med. Med flytteseler skåner I arme, fingre og ryg, som tidligere begrænsede jer i at foretage tunge løft.
 

Sådan undgår du skader ved flytning af store og tunge ting

Når du bruger flytteseler, minimerer du risikoen ved skader, fordi du bruger de stærkeste muskler mest – især benene, frem for ryggen og armene.

Armene bruges nu i stedet til at balancere flytteobjektet. Flytteselerne er brede og stabile, så det kræver normalt kun en hånd. Derfor er der mulighed for at have en hånd fri til at åbne døre, flytte ting eller støtte på gelænderet ved flytning på trapper. Dette er også en faktor, der gør flytningen nemmere.
 
Ved løft af tunge eller store ting uden flytteseler kan man ofte komme ud for, at en skarp kant skærer i håndfladen eller fingrene. Selvom dette ikke nødvendigvis er farligt, er det rart at være fri for. Ved flytning inde i byen, hvor man ofte skal fra både 3., 4. og 5. sal eller tømme et loftsrum, er flytteseler naturligvis helt uundværlige.
 
Køb dine flytteseler online, og få dem leveret lige til døren.View details